MUNCITORI PERMANENȚI, STAGIARI, SEZONIERI, TRANSFRONTALIERI, ÎNALȚI CALIFICAȚI SAU DETAȘAȚI

Vrei să angajezi cetățeni NON - UE?

ANGAJARE CETĂȚENI
NON - UE

MORGAN SOL ROMÂNIA vine în ajutorul angajatorilor români (persoane juridice sau persoane fizice autorizate) din Municipiul București și Județul Ilfov în vederea angajării cetățenilor NON-UE. Morgan Sol România activează pe piața românească de peste 12 ani oferind servicii de salarizare, administrare personal, recrutare și selecție de personal.

ETAPE PROCES

1

Obținerea avizului
de muncă

2

Obținerea vizei de intrare în România

3

Obținerea permisului
de ședere

ETAPE PROCES

1

Obținerea avizului
de muncă

2

Obținerea vizei
de intrare în România

3

Obținerea permisului
de ședere

În funcție de tipul activității pe care îl întreprinde angajatorul putem obține autorizații de muncă pentru mai multe categorii de cetățenii NON - UE: muncitori permanenți, transfrontalieri, sezonieri, stagiari, înalți calificați sau detașați.

În primul rând, misiunea noastră este de a obține avizul de angajare de la formațiunile teritoriale ale Inspectoratului General pentru Imigrări (Ilfov sau Municipiul București) iar pentru aceasta, ne vom ocupa de întocmirea și depunerea întregului dosar.

După obținerea avizului de muncă, vom sprijini viitorul angajat în a putea obține viza de lungă ședere de la misiunile diplomatice și oficiile consulare ale României din țara de origine. Îi vom acorda suport în întocmirea tuturor documentelor. Dupa intrarea în țară a cetățeanului NON-UE facem toate demersurile împreuna cu acesta pentru obținerea permisului de ședere.

Prin urmare, Morgan Sol va întocmi toate dosarele necesare în procesul de angajare a personalului străin pe teritoriul României.

viza pentru permis de munca cetateni non-ue
30
0

TERMENE

Inspectoratul General pentru Imigrări (IGI) soluționează cererea pentru eliberarea avizului de angajare în termen de 30 de zile de la data înregistrării acesteia. În cazurile în care sunt necesare verificări suplimentare, termenul poate fi prelungit cu cel mult 15 zile.

Dupa intrarea în România acordăm suport în obținerea permisului de ședere care poate fi obținut în termen de 30 de zile de la data depunerii cererii. În cazul în care sunt necesare verificări suplimentare, termenul de soluționare a cererii poate fi prelungit cu cel mult 15 zile.

TAXE PLĂTITE AUTORITĂȚILOR

1

AVIZ

25 EUR (lucrător sezonier pe perioadă determinată) / 100 EUR (lucrător permanent)
2

VIZA

120 EUR (se achită în statul de origine al cetățeanului NON-UE)
3

PERMIS DE ȘEDERE ÎN SCOP DE MUNCĂ

120 EUR (taxă consulară) /
259 lei (contravaloare permis)

SCRIE-NE DACĂ VREI SĂ ANGAJEZI CETĂȚENI NON-UE

Vă rugăm să completați câmpurile obligatorii.
Vă rugăm să completați câmpurile obligatorii.
Vă rugăm să completați câmpurile obligatorii.
Vă rugăm să completați câmpurile obligatorii.
În cazul în care dorești să ne contactezi telefonic în vederea obținerii avizului de muncă și a obținerii permisului de ședere pentru cetățenii NON-UE, ne poți suna oricând între orele 10:00 - 18:00 la
sau pe email la

mai simplu poți folosi formularul din pagină și te vom contacta în cel mai scurt timp